torstai 23. heinäkuuta 2009

HOPEAPAJU LAMMEN RANNASSA, koti.

KOTIMAISEMA. Täällä on kaikki hyvin. Pennut kasvavat ja nimien valinta on meneillään. Ruotsiin ja Norjaan on penossa kasvatukseen ja näyttely- ja harrastuskoiraksi kaksi pentua. Täönne Suomeen jää ainakin suklaagrizzletytöt, molemmat kasvatukseen. Hapsullisen tricolourin ja sileän tummagrizzlen koti on vielä haussa. kiinnostusta pennuista on ollut mukavasti, vaan sen hyvän kodin puntarointi sitäkin vaikeampaa. Mielummin edetään kotiasioissa rauhallisesti !
Päivät koostuvat pentujen kasvamisesta ja kehittymisestä, ruokailuista, emon imetyshetkistä ja hoitotätien leikkituokioista.
Eli kaikki hyvon täällä, nyt lomani alkaessa on vuorossa eläinlääkärillä käynti mikrosirutuksineen ja muine kommerverkkeineen.
Purennat näyttäisivät olevan kaikilla kunnossa, mikä on hyvä juttu.
Saunan piipusta tupruaa savu miltei joka päivä ja lammenrantamökki on saanut sekin talvivuorauksen ja saunaan kiukaan ja lauteet.
Ja onhan noita ilmojakin pidellyt ihan riittämiin. Lammessa avatuu kolmenkymmenen lumpeenkukan terälehdet joka aamu, ovat kuin pikkujoutsenia, Voipi nähdä kimaltelevan sudenkorennonkin lammenpintaa liitämäsä. Kesä on kaunis ja ihmeellinen.
Posted by Picasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti