sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Rurokin kissanäyttelypäivä Hgin messarissa eilen, lauantaina


olinpa burmaillaosastoni kanssa näytillä Messarissa eilen.
Kiva pieni burmillatiimiporukkamme kokoontui ja saimme vaihdettua perusteellisesti kuulumiset.
Bajavan hallituksen kevätkokous pidettiin myös paikan päällä näyttelypäivän sopivassa raossa perinteiseen malliin. mm. DNA-testauksien järjestämisestä oli puhe. Uusi Bajava-lentikin oli siellä näytillä. Löysin sen postilöaatijkostani sitten kotiin tullessani ...))

Tänään sunnuntaina on pennunkatsojia sitten tasaisesti päivän mittaan.
Pikkumäyräkoiravauvaa tullaan katsomaan jo toisen kerran ja tehdään sitova varaus ja osamaksusopimus, niin sitten tulev perhe voi ruveta "leimautumaan" omaan, tummaan pikkupoikaansa.

lila Pitkäkarvakollipoika tullaan myös katsomaan vähän kauempaa, Dollyn pentueesta tulee "Dusty" (BAL n) kaveriksi tälle vielä nimettömälle poitsukaiselle. kaksi biologista veljeä onkin jo hekin löytäneet oman kotosensa, nimetkin olivat valmiina: Inkooseen muuttaa Oscar ja Haminaan Eino-kollikainen.

Dollyn BAL n tyttöpennun kanssa on vielä harkinnassa sijoitanko Vantaalle vai mitä. Hyvä sijoituskoti siellä olisi odottamassa. Vaihtoehtona on toinen suklaakilpparitytöistä toisesta Pyyttonin pentueesta. Katsotaan ja annetaan pienten kasvaa ja näyttää malliaan !

Scarlettin tyttöpennuistakin on tullut pari mukavaa kyselyä.
Eli kyllä puskaradio toimii hyvin, itse kun ajattelin, ettei kissasivuiltani kukaan osaa mäyräkoiranpentuja uumoilla. En ole edes mäyräkoiraliiton jäsen, joten pentuetietoa ei sielläkään näy. Mutta eiköhän tämä tästä ihan hyvästi...
Pentuja kyllä kehtaa esitellä, ovat niin hyvälihaisia ja sopivat "kiukkuisia", ts. terveenoloisia, jänteviä ja reagoivia. Silmät ovat vielä tiukasti kiinni.

odottelen malttamattomana Jaanan kuvapäivityksiä pentueet-osioihin !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti