maanantai 20. syyskuuta 2010

Pentusatoa !

Pentutilanteesta sen verran, että :

FI* Hämynhäivän Daisy etsii yhden pentueen sijoituskotia, muussa tapauksessa Daisili jää kotiin. On nimittäin ihana ja persoonallinen neitikatti ! Vaan se on homman nimi, että kun tuo velipuolikuu- Ruurikki asuu samassa taloudessa, niin hankaluuksia odotettavissa, jos nämä jatkavat leikkejään yhdessä, niin armottoman kivaa kun heillä yhdessä onkaan. Eli:  tässä olisi todella kiva nuori neitokainen tarjolla omaan kotiin, pennutus on sovittu
aika lyhyellä aikataululla johtuen uroksen omasta aikataulusta...näinhän tämä menee.

Daisy on varsin sirosäärinen ja pitkäkoipi, pidän paljon tyypistä, luonteesta, vain nuo pahuksen korvat ovat turhan ylhäällä, mutta kyllä niillä hyvin KUULEE, ainakin silloin kun itseään huvittaa, testattu on !!!
Daisy nukkuu Heidin tukan ja niskakuopan uumenissa jossain...ja kehrää ja nuolee korvaa, on suloinen tämä Daisili.

Kaksi valkoista, niin valkoista kollipoikaa myös omaa kotiansa tähyilemässä : FI* Hämynhäivän Häikäistys ja Hämäys. Ovat juuri niin kivoja, kun vaan Aarteen lapsenlapset ja Pyyttonin pojat olla osaavat. Ovat hyvässä luovutusiässä nyt, eilen palautin emon omaan kotiinsa Mäntsälään Tiinalle ja Esalle.

Pikkuiset neliviikkoiset UNELMA-pennut ovat hekin jo ruvenneet laatikolla käymään ja kiinteää ruokaa maistelemaan, varsin fiksua porukkaa nuo Unelman pentukaiset.

Alustava varaus kahdesta olemassa, mutta kaikista pennuista voi ottaa yhteyttä ja kysellä enemmän.

Eli tällaista syksynviettoa Hämynhäivälässä.

Salukien kanssa olemme menossa Tuomarinkartanolle joukkotarkastukseen, jossa sydämet ja silmät tarkastetaan. Frostin astutushan on suunniteltu ensi helmikuulle. Uroksena tarunomainen valkea Halti lapin tuntureilta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti