maanantai 17. lokakuuta 2011

Kuulumisia pitkästä aikaa !

Olen kolmen ja yhden puolikkaan salukin omistussuhteessa !!!

Eli haaremiini kuuluvat: neljävuotias RED (Eiregocteil´s Quawai Rhea) pienikokoinen punanuolenlailla juokseva narttu, joukkueenjohtajatyyppiä.
Kaksivuotias KAMILAH (Vapours Kamilah), joka on ruvennut äitinsä FROSTIN tavoin harrastamaan korkeushyppyä ja kaivautumista aitojen yli ja ali. Juoksijaainesta kyllä hänkin, yksi sertti plakkarissa ensimmäisen kilpakautensa saaliina.
Sitten nuorisojengi, joista siis kustakin omistan puolikkaan...)) :
SAAHI (Ba´Shaahin al NoushaFarin), alfapentu Itävallasta, jonka koti on Virolahdella Jaanalla. Creme-veijari, joka pusuttelee kaikki (melkein) kuoliaaksi.
LILY    (Batrisyia al Zahra), siroluinen, cremeväritteinen gasellikoira Tsekeistä, jonka koti on Lohjan Moisiolla Mari-Annalla.
LABAN (Vapours Laishah), syntyi kotona Sammatissa viime keväänä, ja asustelee Jaanalla Saahin hulluttelukaverina. Laban on mietiskelijäveikkonen, joka vielä hakee hienomotoriikkaansa, etutassun varvas on kipsissä tämän seurauksena. Laban on odotuksen täyttymys: suklaagrizzle, hapsullinen "tulevaisuuden toivo". "Muulipappa".

Ensi sunnuntaina menemme Irenen kanssa kera Saahin ja Lilyn molempien debyyttinäyttelyyn Lohjalle Muijalaan !!!  HYVIN jännittävää, indeed !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti