perjantai 3. helmikuuta 2012

Kissanäyttelyssä taannoin Tallinnassa kissakavereiden kanssa !


Näistä kuvista on jo tovi aikaa vierähtänyt, mutta kerron tässä pitkästä aikaa vähän nykykuulumisiani kissa- ja koirarintamalta:

* Minulla on juuri luovutusikään ehtinyt balineesipentue, joka asuu ja on hoidetti Irinan luona Helsingissä Mäkelänkadulla. Ja mikä iloisinta, tästä Tofferin ensimmäisestä pentueesta on jäämässä kotiin ja jatkokasvatukseen kaunis lilakilpikonnanaamiotyttönen - FI* Hämynhäivän Rauta ("Rautarouvanen").

* Edelleen kissalan "makeita" uutisia: maanantaina 6.1 olemme kasvattajaystäväni Isan kanssa vastaanottamassa Seutulassa Slaavilaisia siskoksia "AZIZAA" ja "AMIRAA" ( RU* Lamiscat Halloo Aziza & Amira ). Upeita, juuri neljä kuukautta täyttäneitä itämaista lyhytkarvaa ja siskoaan siamilaista.
Koitan saada heidän kuvansa fb:stä näkymään tännekkin.

* Sitten vielä vähän tulevaa: Uusi balineesi/ siamvarianttipentue syntyy helmikuun loppupuolella FI* Hämynhäivän kissalaan: FI* Hämynhäivän Kirki (BAL n21) x FI* Mummeli Bluelalibelah Oscar (SIA c, var.). Tästä tulevasta pentueesta on odotukset korkealla, katsotaan jos kissala saa kolmannen uuden neitokaisen / nuorukaisen vahvistamaan joukkuetta.

* Salukikasvattimme Vapours Kianah - suklaagrizzleprinsessa, pyöräytti 9 (!!!) pennun pentueen Eirecogteils´ín kenneliin Virolahdelle (kasvattaja Jaana Reiman). Ja unelma toteutui nyt kolmannen kerran kahden suklaagrizzlen narttupennun muodossa. Taitaa meillä ollakkin nyt koko suklaasalukikanta täällä kotimaassa.
Olen hyvin Onnellinen tästä pentueesta, joka toi myös Frostimme isoäidiksi ja Kamilahin tädiksi !

1 kommentti:

  1. We hope you had a wonderful time at the cat show. Plenty of great times seeing old friends and making new ones. Thanks for the share. Have a fantastic day.
    World of Animals

    VastaaPoista