tiistai 10. maaliskuuta 2009

höpöttelyjä tiistain iltahämyssä

Eilen, hurjassa lumikelissä porhalsin Bajava ry:n hallituksen kokoukseen Fagervik´iin Inga-Lillille. Siellä esittelynäyttelymme ajankohdaksi valittiin su 4.10.09 ja paikaksi Sammatin Sampaala ! Joten sitten vaan hihat heilumaan ja suunnittelu käyntiin seuraavassa kokouksessa.
Katariina on muuten väsännyt komian ensipainoksen-09; BAJAVA-lehteä. Odottakaas vaan, kun se kolahtaa postilaatikosta tässä viikon kuluessa.
Yhteistyö on voimaa, sen osoitti luentopäivän anti yhteisjärjestäjinä: Sajam, Oricat ja Bajava.
Kyllä rotuyhdistysten yhteispanostus ja into on sitä työtä ja julkista foorumia, joka kantaa sitä toivottua kissatietoutta ja samanhenkisyyttä kissojemme ja jäsenistön hyvinvoinniksi.
Ensi lauantai on se päivä, jolloin pläjäys pentukopasta pyrähtää maailmalle, omien kotiensa uuninpankoille, pääsiäiskissaksi luudanvarteen tai oman emäntänsä kainaloon ihan noin muuten vain. Muutamat lähtevät oikein lentokoneen siivittämin siivin, että jo kelpaa kissalapsien.
Täydeltä tuntuu tämä kevättalvenkorva: mutta minkäs teet, silloin kun ajoitus osuu nuoren, siitoskykyisen kollipojan kanssa yksiin. Siinä notkahtelevat jo vähän varttuneemmankin kissamatamin kintut ja häntä tekee keimailevan savumerkkikiehkuran.
Kevät tässä tulee ja se vasta on hienoa aikaa: kissabeibit kehtosissaan, tuulikannel tuudittelee ja kesäheinä tuoreena tuoksuu. Mikä sen suloisempaa kun kissalapset, jotka käpäläänsä tutkii ja leikkiä lyö.
Unelman ja Leon soisin pyöräyttävän pentueen, onhan siitä jo aikaa kun itämaista pitkäkarvapentuetta olen päässyt ihastelemaan. Siinä onkin sitten värikirjon ihmettelemistä kerrakseen. lilakilpikonna x suklaatickedtabby ! Kaikki aikanaan ja toivottavasti hääjärjestelyt ovat onnellisten tähtien alla !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti