perjantai 29. toukokuuta 2009

Kuulumisia ja odottelua

Unelman ainoa pentu oli kovin suuri ja menehtyi synnytyksessä hapenpuutteeseen.
Näin surullisesti kävi meillä jo toisen kerran peräkkäin.
Hämynhäivän kasvatti "Mesis" (SIA f var.) sitävastoin synnytti toissayönä onnistuneesti viiden pennun pesueen. Mesiksen pappa Timo asuu Siuntiossa, joten jos olet kiinnostunut pennuista, niin yhteystiedot saat minulta. Pentulaatikosta löytyy kolme naamiopentua ja kaksi kokoväritteistä. Karvanpituudet voivat olla lyhyt- tai pitkäkasvasorttia. Isänä on Sadun kasvatti ja Leenan omistama "Leo", suklaatickedtabby itämainen pitkäkarva. Ai niin, kolme tyttöä ja kaksi poikaa ovat sukupuolet, ainakin hämärävalaistuksessa nähtynä.

Solakasta salukin rungosta näkyy nyt jo pyöristynyt kohta ja eilen tunsin pienen potkaisun !
Synnytykseen aikaa enää reilut kaksi viikkoa ( 15.6 ).
Anna (kennel Vapours) Tammisaaresta tulee kätilöimään kanssani, joten olen rauhallisella mielellä, vaikkakin aika jännältä tuntuu nämä ensimmäiset koiranpennut kaikkinensa...))

3 kommenttia:

  1. Voi itku tuota Unelmaa :/ Ehkä ei ole vaan tarkoitettu sille enempää pentuja :( Mutta onnittelut sinun kauttasi Mesiksen pikkuisille!

    VastaaPoista
  2. Osanottoni enkelipennusta, onnittelut lapsenlapsista ja onnistunutta koiranpentujensyntymää! Tulis nyt niitä suklaasalukeja, joita tilasit (vai kaneleitako se nyt oli?):)

    VastaaPoista