torstai 4. kesäkuuta 2009

Kasvattajakavereiden pentusatoa odotellessa !

Balineeseja / Itämaisia pitkäkarvoja odotellaan kovasti kahdessakin kissalassa.
Laskettu synnytysajankohta molemmissa sitä paitsi JUURI tänään.

*Fercateilla (FIN* Fercatin) balineesipentue, jossa odotettavissa myös VALKOISIA (isukkina mun valkoinen "ROLLE-COLLE" (Fercatin kasvatti).
* Mummelit (FIN* Mummelin) taas jännäävät Siirin ensisynnytystä ja sitä, ovatko pennut LEO isän kaltaisia itämaisia pitkäkarvoja vai balineeseja. Mahdollisuus jopa kilpparitickedtabbyihin asti mitä värikirjoon tulee.
* Sitten vielä Hämynhäivän "Mesis", joka on siis Timo Raivion omistuksessa, ja synnytti viisikon viikko sitten. Mesiksellä on muuten oma blogi, josta voit seurata pentujen kehittymistä.
Pääset sinne ainakin googlaamalla: hämynhäivän. Pari linkkiä alempana löytyy Mesisblogi...kuinka Hämynhäivän Mesikukka tapaa sulhasensa Leon...- otsikolla.

Hämynhäivässä odotellaan lähinnä tietty salukipentuja reilun viikon päästä ja jossain vaiheessa myöskin Amy-burmillan kiimaa. Kun kerta sulhanen kissalle on rahdattu ihan Mallorcalta asti !!!
Amyä tuntuu purreen oikea kunnon kesäkärpänen, niin on tyttö nauttinut kesäkelistä ja auringossa kellimisistä ynnä muista kiehnäämisistä. KISSALA ELÄÄ KESÄÄ, ottakaamme heistä oppia !
Pikkukolli "Byyttoni" ( Gattinata Monty Bython ) on kehkeytynyt varsinaiseksi hurmuriksi.
Ei enään piittaa varamamma-Hesterin suojelusta tai imettämisestä, vaan on lähtenyt valloittamaan maailmaa...on myös ottanut yöunipaikkansa ihmismamman ja koirien sekamelskasta, jostain käsivarren ja koiranmahanalustan mutkasta, mistä milloinkin tuon kissakerän löytää...kovin tuo vinosilmiään siristelee ja hurraa ja pörisee, turkkinsakin on aina vaan kovin pehmoinen ja runsas, mikä lie karvainen kiinalainen...Python - simasuusellainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti