maanantai 8. kesäkuuta 2009

Summa summarum

Fercatin ja Mummelin pennutuksissa ilmeni ikävyyksiä:

Fercatinpentue osoittautui "tuulimunatiineydeksi" eli pentuja ei tullut lainkaan (vaikka kaikki siltä näyttikin ihan loppuun asti)
Mummelin kissalassa Siiri keisarinleikattiin päivystyksenä eilen (sunnuntaina) ja kolme pentua
sieltä tuli (yksi kyllä kovin pieni, on letkuruokinnassa Paulan hoivissa).
Balineesityttö ja suklaatikettipoika ynnä tämä piiperoinen, tiikeriraidallinen punainen poika.
Paulalla kova työ keskospennun kanssa, toivottavasti yötäpäiväähoito tuottaa tulosta !

Meillä muuten pentulaatikko rupesikin vetämään puoleensa, ja ihan oikeaa koiraakin jopa...
Matami-Frost asettautui sinne oikein pötköttelemään, mittaili asiantuntevasti pitkiä raajojaan laatikon laidasta laitaan.

Voi, hyvänen aika Eve: povailet 6-8 pentua - ja sinulla kun on ollut koirapentueita itselläkin, niin annan veikkaukselle sille kuuluvan arvon ja asiantuntemuksen ! ...eli henkistä harjoitusta nyt tämä viikko, niin kyllä tämä sitten tästä...(kun ei vaan enempää...).

Kova kesäflunssa täällä päällä, parempi kuitenkin tämä viikko sairaana, ja ensi viikko tervehtyneenä ottamassa pentuja vastaan.

2 kommenttia:

  1. Elä Heidi pane painoa mun villille veikkaukselleni, sillä se on vain sitä. Kokemukseni on suppea ja rajoittunut ja esim. vinttaripentuetta en ole kuunaan nähnyt, vaikka se ihanaa olisikin <3. Tsemppiä H-hetkeen, Frostille ja emännälle. Muista varata kuohujuomaa, niin voitte kätilön kanssa kippistellä niille odotetunvärisille ja muillekin. ;)

    VastaaPoista
  2. Joo, kuoharit on kyllä ihan vähintä, mitä tässä silmissä väikkyy visiona...sitten kun synnytys on hoidettu ja pentue aikaansaatu tähän maailmaan..))

    VastaaPoista